Espacio de tod@s / Noticias

En este espacio es de todos y todas, donde podemos publicar cualquier noticia, duda, comentario, opinión, pregunta, invitación, logros, intereses, o cualquier cosa que sea de interés colectivo de esta Red de Máster. Los invitamos a mantener activo este espacio como un medio de divulgación de vuestro/nuestro quehacer académico-profesional.

Anuncios

5 comentarios en “Espacio de tod@s / Noticias

 1. Buenas tardes,
  soy Pilar Álvarez, periodista de EL PAÍS. Os escribo porque preparo un reportaje sobre alumnos latinoamericanos en másters españoles y he visto que este es uno de los más demandados. Estoy buscando el contacto de algún alumno que ya trabajara en alguna universidad latinoamericana y haya dedicado dos años para hacer este máster. Os dejo un correo palvarezmolero@gmail.com Gracias

 2. Bienal d’art en espai públic a la Facultat de Belles Arts

  SALA D’ACTES. FACULTAT DE BELLES ARTS
  Dimecres 03/06/2014 – 12:00h
  Què és BIA?

  És l’activitat principal del Projecte d’Art en Espai Públic de Uninorte, amb la qual es proposa l’art com a plataforma per a la creació d’experiències de trobada a la ciutat i desenvolupar dinàmiques d’acció que convidin a reflexionar sobre els conflictes i les condicions dels espais públics del Districte de Barranquilla, contribuint a la construcció d’una cultura per a la seva recuperació i activació a través del fet artístic.

  Per què Punt de Trobada?

  Aquesta proposta se sustenta en algunes característiques de la ciutat, que cobren gran rellevància en l’imaginari dels seus habitants:

  • Sentit geogràfic: Trobada entre el riu i el mar.
  • Sentit històric: Trobada de emigrants i de cultures diverses que tenen la seva màxima expressió en el Carnestoltes com a concepte cultural.
  • Sentit econòmic: Trobada d’interessos econòmics (capital del TLC, punt de mira per al desenvolupament del concepte de Ciutat Creativa.
  • Sentit social: Trobada entre la gent generat per la pròpia cultura del SER DEL CARIB. Relació que es dóna de manera natural en les interaccions cara a cara de la vida quotidiana. En aquest sentit, des de la Biennal es proposa:
  • L’espai públic com a punt de trobada
  • L’art com a estat de trobada
  • L’important és el que succeeix entre la gent.

  http://infobbaa.blogspot.com.es/2014/05/bienal-dart-en-espai-public-la-facultat.html

 3. Jornades Internacionals i Exposició entorn al Futur Monument a la Presó de Dones de les Corts. Fotomuntatge: Excarceració de preses en aplicació del nou decret de Franco a la Presó de Les Corts. En la imatge apareixen els membres de la Junta de disciplina de la presó, presidits de forma excepcional pel Director General de Prisiones, Ángel Sanz, de visita a la ciutat, així com pel delegat eclesiàstic Martí Torrent. Pérez de Rozas, 5-4-1944 (Arxiu Fotogràfic de Barcelona)

  http://blocs.lescorts.cc/presodedones/jornades-internacionals-jornadas-internacionales/

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s